Online pénztárgépek – Minden egy helyen

Online pénztárgép általános Határidők Állami támogatás igénylése Vásárlás folyamata Átalakítás vagy csere Gyakran ismételt kérdések Rendeletek Hírlevél Sajtó 

Kíváncsi milyenek lesznek új típusú Online Pénztárgépeink? Kattintson!

Online pénztárgép ellenőrzés

2013-ban a jelenleg üzemelő összes pénztárgépet össze kell kötni a NAV szerverével. Az új rendelet követelményei miatt a pénztárgépek nagy százaléka nem lesz gazdaságon átalakítható online pénztárgéppé.

Kérjük töltse ki az alábbi mezőket, hogy tájékoztatni tudjuk pénztárgépe alkalmas lesz e online üzemmódban működni, vagy nagy valószínűséggel le kell majd azt cserélnie.

Cégnév:


Telefonszám:


E-mail cím:


Pénztárgép(ek) típusa (pl.: Nova EU, Euro-100):


A pénztárgép működtetésének címe:

Minden amit az Online Pénztárgép rendeletről tudnia érdemes!

Az új pénztárgép rendelet, amely az idei év elején 2013. február 15-én jelent meg konkrét határidőket tartalmaz, hogy meddig használhatják a pénztárgép tulajdonosok jelenlegi gépeiket.

Jelenleg még egyetlen online kapcsolatra képes pénztárgép sincs Magyarországon, a forgalmazók leghamarabb 2013. március 20-tól adhatják be kérelmüket az új típusú gépek engedélyeztetésére. Csak az engedély megszerzése után kezdhetjük el az új típusú „online pénztárgépek” forgalmazását.

Fontos határidők:

- 2013.03.20.: A forgalmazók ettől a dátumtól kezdve kérelmezhetik az új típusú pénztárgépek forgalmazási engedélyének megszerzését.

- 2013.05.01.: A rendelet szerint régi típusú pénztárgép ettől a dátumtól már nem értékesíthető, a tulajdonosoknak új típusú online pénztárgépre kell váltaniuk.

- 2013.08.31.: A jelenlegi végső határidő a pénztárgép tulajdonosoknak, hogy online pénztárgépre váltsanak.

Figyelem! A végső határidő még módosulhat!

A pénztárgép tulajdonosok teendői április 30-ig:

- Tájékozódás: kérjük, kövesse figyelemmel cégünk honlapját a legfrissebb információkért, és iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön minden teendőről!

- Előjegyzés: a rövid határidők miatt amit az új rendeletben az NGM megszabott, várhatóan egyszerre óriási igény mutatkozik majd az online pénztárgépek iránt május 1-től. Cégünk előnyben részesíti majd az előjegyzett igényeket. (Az előjegyzéshez kérjük használjak a bal oldali űrlapot, mely semmilyen kötelezettséggel nem jár!)

A pénztárgép tulajdonosok teendői április 30-a után:

- Érdeklődjön nálunk pénztárgépe átalakíthatóságáról, hogy az milyen folyamatokkal jár és gazdaságosan megvalósítható e. Kérje ki szervize véleményét az átalakításról.

- Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot pénztárgépe átalakítására vagy új online pénztárgép kedvezményes vásárlására. Ez és szakmai tanácsunk alapján Ön könnyen eldöntheti érdemes e új gépet vásárolnia.

- A jelenlegi rendeletben az új típusú pénztárgépre való átállás határideje augusztus 31. Eddig a határidőig Önnek új típusú online pénztárgépre kell váltania.

- Kövesse figyelemmel honlapunkat, mert a rendeletben az NGM felkérte a NAV igazgatóját, hogy kövesse figyelemmel az online pénztárgéppel kapcsolatos változásokat és amennyiben szükséges elképzelhető, hogy módosítják a határidőket.

Részletesebb tájékoztatást az online pénztárgépekről ide kattintva kaphat.

 
starter