új olcsó pénztárgép
Új pénztárgép 99.900 Ft + Áfa!

Új pénztárgépet szeretne, de sokkalja az árát? Válasszon most új pénztárgépet bemutató kínálatunkból hihetetlen 99.900 Ft + Áfa akciós áron. A bemutató készülékekre 1 év garanciát vállalunk. Az aktuálisan kiállított készülékekről érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén. Online rendelés esetén a kupon mezőben adja meg a „DEMO” szót.

pénztárgép kedvezmények
20.000 Ft + Áfa kedvezmény!

Nem elégedett a megvásárolt online pénztárgép minőségével? A teljesítménye elmarad a várakozásaitól, netán túl lassú? Ne hagyja ki az egyedi kedvezményes ajánlatunkat, melynek keretében bármilyen típusú online pénztárgépét most 20.000 Ft + Áfa értékben beszámítjuk bármelyik új pénztárgépünk vásárlásába. A kedvezmény érvényesítéséhez online rendelés esetén a kupon mezőbe adja meg a „HASZNALT” szót.

használt pénzátárgép
Használt pénztárgép garanciával 68.000 Ft + Áfa!

Vásároljon használt online pénztárgépet megbízható helyről, akciósan csak 68.000 Ft + Áfa -ért garanciával! Fontos, hogy használt pénztárgép vásárlásánál új Adóügyi Ellenőrző Egységre lesz szüksége, mivel ezek az eszközök nem átírhatóak egyik cégről a másikra. Az általunk kínált ár ezt is tartalmazza!

Aktuális készleteinkről érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.

ajándék pénztárgép kassza
Ajándék kasszafiók új pénztárgéphez!

Hihetetlen nyári akciónk keretében most bármelyik nálunk vásárolt új pénztárgéphez 15.000 Ft + Áfa értékű strapabíró kasszafiókot adunk ajándékba! A kasszafiók nagy segítség lehet, ha sok készpénzzel dolgozik, vagy biztonságban akarja tudni bevételét. A kasszafiók a pénztárgéphez csatlakoztatva fizetéskor automatikusan kinyílik.

Az akciók egymással nem összevonhatóak és visszavonásig érvényesek.