Akció!

NOVA EU akkumulátoros pénztárgép

42 900 Ft 33 900 Ft + Áfa

(Bruttó 43.053 Ft)

Ez a pénztárgép a későbbiekben megvásárolható lesz Online adatküldésre képes változatban is!

Rendelhető legújabb kisméretű pénztárgépünk a Japán tervezésű és a tőlük elvárható minőségű NOVA pénztárgép. A gép rendelkezik minden olyan funkcióval, mint nagyobb társai. Megszerezte az APEH-engedélyt, tehát teljesít minden követelményt, melyet az előír (kerekítés, autó Áfa átállás, visszajáró számítás stb.).

Rendkívül kis méretével ellentétben nyomógombjai nagyok, könnyen kezelhetőek.

Az új típusú hőnyomtatós printer könnyű papírbefűzést tesz lehetővé, és gyorsasága megszégyeníti szinte bármely konkurensét.

Beépített akkumulátorral rendelkezik (az árban benne van), ezért és a kis súlya (1,2kg) miatt könnyen hordozható.

Igény esetén vonalkódolvasóval és kasszával is össze lehet kötni, mely így tökéletes megoldást nyújt minden ügyféli igénynek.

A géphez ajándékként adjuk a PC összeköttetéshez szükséges kábelt és a PLU feltöltő programot is (a programban egyéb funkciókat is be tud állítani a vásárló úgy, mint billentyűhang, kedvezmény mértéke vagy akár a láblécet is szabadon változtathatja, ezzel minden lehetőséget megadva a tökéletes személyre szabásra)!

A pénztárgép rendkívül energiatakarékos, köszönhetően egyrészt a fejlett LCD kijelzőknek (4 soros kezelői kijelző!), másrészt mivel akkumulátoros üzemmódban is képes működni.

Az üzembehelyezése díja 10.000 Ft+Áfa (12.700 Ft) Az üzembe helyezés során a pénztárgép adóügyi ellenőrző egységében regisztráljuk a vállalkozása adatait (NAV szerverről töltődik le), az Ön által használt Áfa kulcsokat, és programozzuk az egyedi használati funkciókat. Ezeknek az adatoknak a rögzítését törvény írja elő.

A készülék mobil szolgáltatással együtt rendelhető A pénztárgép beépített SIM chipen (mobilhálózatokon) keresztül kommunikál a NAV szervereivel a használatához ezért előfizetési szerződést kell nálunk kötnie. Ennek havidíja hatósági áras (1500 Ft+Áfa/hó).

Kiürítés

Leírás

Terméknév NOVA EU akkumulátoros pénztárgép
Felhasználási terület Kis- közepes forgalmú üzletek
Méretek Méretek 326 x 190 x 107 mm. (mély. x szél. x mag.)
Súly 1,2 kg
Jellemzők
•Működési hőmérséklet +5 – +45C°
•Akkumulátor 6V,
•Kapacitás max. 200 db 2 tételsoros nyugta
•Gyűjtők száma 10 db direkt és 10 db indirekt
•PLU-k száma 3000 db
•Kezelők száma 20
•Nyomtató Hőnyomtató, gyors papírbefűzés mechanizmussal, 2 papírkifogyás-érzékelő
•Nyomtatási sebesség 70 mm/s
•Papírméret 2 x 38 mm átmérő max: 50mm hőpapír
•Kezelői kijelző Háttérvilágítással ellátott 4 soros LCD
•Vevőkijelző 1 soros 10 karakteres LCD
•Külső csatlakozók 1 x kasszafiók RJ11, 2 x RS232 (scanner, Pc csak szervizcélra ), 1 x USB ( PC-csatl. csak PLU feltöltésre)
Egyéb 1 ÉV TEJLESKÖRŰ GARANCIA Kivitel: Akkumulátoros Kasszafiók csatlakoztatási lehetőség, PC kommunikációs csatlakozó: USB (csak PLU adatok fel-letöltésére), Fehér és Szürke színben is kapható,
Pénztárgép bérlés a Prior Cash Kft-től! Elcom Euro Mercury és Nova pénztárgépek közvetlen az importőrtől! Nagykereskedelem, kiskereskedelem, pénztárgép szervíz !
Online pénztárgép Az átalakíthatóságról érdeklődjön telefonon!

Vásárlási információk

Lorem ipsum

Árgarancia

Hogy mindig a kedvezőbb áron jusson hozzá!
Zavarja, hogy folyamatosan változik egy termék ára és nem tudja melyik a legkedvezőbb időpont a vásárlásra? Megkönnyítjük a dolgát, mert nálunk mindig a kedvezőbb áron juthat hozzá a kiszemelt termékhez.

Amennyiben Ön a kinézett terméket máshol olcsóbban is meg tudná venni, akkor ezt a terméket a priorcash.hu-tól is megkapja annyiért.

Ön szeretne egy terméket vásárolni, de azt más kereskedőnél olcsóbban látta, kérem Értesítsen minket, hogy jobb áron vásárolhasson.

Írja meg a:
* Termék nevét, árát
* Hol látta (Üzlet/honlap elérhetőség)
* Az Ön nevét és elérhetőségét: telefonszámát, email címét

110% Árgarancia
A priorcash.hu még többet nyújt, hogy Ön biztosan a legalacsonyabb áron juthasson a kiválasztott termékhez!

Amennyiben a bejelentése igazolást nyer, a priorcash.hu nemcsak az alacsonyabb áron adja termékét, hanem az árkülönbséget 10%-al megfejeli, hogy Ön biztosan jól járjon.

A Prior Cash Árgaranciájával, az Ön által talált legalacsonyabb ártól még olcsóbban vásárolhat!

Feltételek
1, A kiválasztott termékhez járjon Prior Cash Árgarancia ("110% Árgarancia" jellemző).
2, A termék egy másik hazai kiskereskedő kereskedelmi ajánlatában kedvezőbb áron legyen megtalálható és raktáron elérhető.
3, A két termék legyen azonos:
* azonos típus / színe, felszereltség, tartozékok,
* azonos áfa tartalom (%),
* azonos garancia idő/feltételek
* árban foglalt azonos szállítási feltételek
* a termék legyen új és az árgarancia időszakában legyen valóban átvehető.
4, Az Árgarancia igénylés, a kért adatokkal a megrendelés visszaigazolását követő 14 naptári napon belül megérkezzen email fiókunkba.
5, Az Árgarancia nem terjed ki kiárusításban, végkiárusításban, árverésen, vagy csoportos vásárlási ajánlatok (bónusz vagy kuponért) megvehető termékekre.
6, Amennyiben Ön az árgarancia feltételeknek megfelel, a kedvezmény azonnal jóváírásra kerül.