Használt Online pénztárgép

Használt Online pénztárgép
Nettó ár: 68 000,- Ft
Bruttó ár: 86 360,- Ft

 

Műszaki paraméterek:

LEÍRÁS

Felújított online pénztárgép új adóügyi ellenőrző egységgel, gyártói garanciával, készletről! 1 órán belül átvehető.

Az online pénztárgépek használata több kereskedelmi egység számára vált kötelezővé.

Alkalmazkodva az eltérő igényekhez, olyan használt pénztárgép kínálatot tudunk biztosítani, ami minden szempontból megfelel a kereskedők által támasztott legfőbb követelményeknek, mégis sokkal kedvezőbb áron juthatnak hozzá a készülékekhez!

A Fiscat Neon+ használt pénztárgépek műszaki paramétereit tekintve tökéletesen eleget tud tenni a kis- és közepes forgalmú egységek igényeinek, kedvező kezelőfelülete gyors és pontos munkavégzést biztosít. Mindent tud, amit egy jó pénztárgépnek tudnia kell, ezzel segítve a használatot. Megjelenése miatt ideális választás a legtöbb szektor számára, mert egyszerű, mégis esztétikus.

Ne becsülje alá a használt pénztárgépeket, mert az, hogy olcsóbbak nem jelenti azt, hogy kevesebbet tudnak! A márka színvonala által megbízható működést és gondtalan, kényelmes használatot tudnak nyújtani az új adóügyi ellenőrzésekhez kötött feltételek szerint. A teljes ügyintézést vállaljuk, beleértve a beüzemelést, programozást és az éves zárást egyaránt!

A használt pénztárgépek vásárlása esetében gyártói garancia vonatkozik minden készülékre, amelyek szükség szerinti karbantartását professzionális pénztárgép szervizünk végzi el!

Már akár egy órán belül átvehetők a készletről a használt pénztárgépek, amelyek esetében helyszíni kiszállítás is igénybe vehető! A profi ügyintézést cégünk fontosnak tartja, ezért ha mielőbb online pénztárgéphez szeretne jutni, de nagyobb költségekbe most nem tud belemenni, a használt pénztárgépek kedvező lehetőséget kínálhatnak Önnek is! 
 
 
starter